Bluetooth Media Player

Jos puhelin tai jokin muu laite liitetään autoon Bluetooth-yhteydellä, laitteista voidaan toistaa mediaa Bluetooth Media Player -sovelluksella.
iCup-2037-BT Media player

Käynnistäkää Bluetooth Media Player -sovellus kotinäkymästä tai sovellusnäkymästä iCup-2037-App view symbol. Käytön aikana sovellusta voidaan myös ohjata pikakomennoilla kotinäkymästä.

Huomio

Median suoratoisto puhelimesta Bluetoothin kautta edellyttää, että ensin käynnistetään Bluetooth Media Player.

Autoon voidaan ladata myös muita kolmansien osapuolten mediantoistosovelluksia.

Bluetooth Media Playerin käynnistäminen puheohjauksella

Mediasoitinta voidaan ohjata myös puheohjauksen avulla.