Puhelinluettelon käyttäminen

Kun puhelin on liitetty autoon Bluetooth-yhteyden kautta, yhteystietoja voidaan käsitellä suoraan keskinäytössä.

Keskinäytössä valittuna olevasta puhelimesta voidaan näyttää jopa 3000 yhteystietoa.

P5-1717-Infotainment-CSD phonebook
  1. P5-Icon red circle 1 Selatkaa kirjaimia ja P5-16w46-Symbol-hash löytääksenne sopivan yhteystiedon. Puhelinluettelossa olevista yhteystiedoista näytetään vain ne, joissa on kyseiset kirjaimet.
  2. P5-Icon red circle 2Etsi yhteystietoja – etsikää puhelinnumeroa tai nimeä yhteystietoluettelosta painamalla P5–1507–Symbol-Magnifying glas.
  3. P5-Icon red circle 3Suosikit – painakaa P5–1507–Phone-Favorite star yhteystiedon lisäämiseksi suosikkiluetteloon tai poistamiseksi siitä.

Järjestäminen

Yhteystietolista on lajiteltu aakkosjärjestykseen, jossa erikoismerkit ja numerot lajitellaan kohdassa P5-16w46-Symbol-hash. Lajittelu voidaan tehdä etu- tai sukunimen mukaan valitsemalla lajittelujärjestys puhelimen asetuksissa.