Sähkökäyttötoiminnot Volvo On Call* -sovelluksessa

Volvo On Call -sovelluksen toiminnot voivat erota toisistaan eri vuosimallien Volvoissa. Hybridiauton omistajana käytettävissänne on Volvo On Call -toimintoja, jotka näyttävät muun muassa akun ja latauksen tilan tai auttavat löytämään lähimmän latausaseman.1

Akun ja latauksen tila

Toimikaa seuraavasti, jos haluatte nähdä tietoja autonne akun varauksesta ja siitä, kuinka pitkälle sillä nykytilanteessa voidaan ajaa:
Siirtykää välilehteen Koti.
Valitkaa Akun kantama.

Täältä löydätte seuraavan informaation:

• Akun varaus: Suurjänniteakun tila esitetään graafisesti.
  • Ajomatka (km): Ajomatkan näyttö ajettaessa vain akulla.
  • Latauksen tila: Näyttää, onko latauskaapeli yhdistetty vai ei.
  • Auton sijainti.

Latauspaikkani

Volvo On Call-sovellus auttaa Teitä löytämään lähimmän latauspaikan ja antaa mahdollisuuden tallentaa kahdeksan latauspaikkaa suosikkilistaan. Voitte myös tehdä seuraavat asetukset ko. latauspaikkaa varten:

• Tallentaa muistutuksen lataamisesta, jos pysähdytte suosikkilistan latauspaikalle kytkemättä latausta.
  • Asettaa lataussuunnitelman (aloitus- ja päättymisaika).
  • Ilmoitus latauksen keskeytyessä, esim. virtakatkoksen takia.

Asetukset latauspaikkojani varten

Omien asetusten luominen latauspaikkasuosikkejanne varten:
Siirtykää välilehteen Koti.
Valitkaa Akun kantama.
Latauspaikan valinta (tai uuden lisääminen).

Tässä voitte tehdä asetuksia latauspaikoistanne kytkemällä latausmuistutukset päälle/pois ja asettamalla lataussuunnitelman.

Esi-ilmastointi

Hybridiautojen omistajat voivat ohjata auton lämmitystä/ilmastointia sovelluksesta ja viilentää tai lämmittää matkustamon haluttuun lämpötilaan. Auton viilentämiseksi sen pitää olla kytkettynä sähköverkkoon.

Esi-ilmastoinnin asettaminen:
Siirtykää välilehteen Koti.
Valitkaa Pysäköintilämmitin/pysäköinti-ilmastointi.
Ohjelmoikaa Ajastin 1 ja Ajastin 2 valitsemalla aika, jolloin haluatte esi-ilmastoinnin olevan valmis.
Auto lämmittää tai viilentää ohjaamoa halutun sisälämpötilan saavuttamiseksi. Haluttu lämpötila on ko. asetus, jonka olitte tehnyt lämmitys- ja ilmastointijärjestelmään.

Voitte myös ohjata lämmitystä/ilmastointia suoratoimenpiteillä sovelluksesta. Painakaa Käynnistä- tai Pysäytä-painiketta kohdassa Pysäköintilämmitin/pysäköinti-ilmastointi. Nämä käskyt keskeyttävät mahdollisesti asetetut ajastimet.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Eri sähkökäyttöisten toimintojen saatavuus vaihtelee markkina-alueittain.