Elektronisen vakautusjärjestelmän sport-tilan aktivointi/deaktivointi

ESC1-järjestelmä on aina aktivoitu – sitä ei voi sulkea. Kuljettaja voi sitä vastoin valita Sport-tilan, joka antaa mahdollisuuden aktiivisempaan ajoelämykseen.
P5-1507-Knapp Antisladd ESC Off/Sportläge

Sport-tila aktivoidaan/deaktivoidaan keskinäytön toimintonäkymässä.

Painakaa toimintonäkymän painiketta ESC:n urheilullinen tila.
Sport-tila aktivoidaan/deaktivoidaan – painike näyttää vihreän/harmaan osoituksen.
P5-1507 Symbol ESC sport

Aktivoitu ESC:n urheilullinen tila osoitetaan kuljettajan näytössä tämän symbolin palamisena jatkuvasti, kunnes toiminto deaktivoidaan pois tai kunnes moottori sammutetaan – moottorin seuraavan käynnistämisen jälkeen ESC-järjestelmä on jälleen normaalitilassaan.

1. 1 Electronic Stability Control