Volvo On Call* -järjestelmän käytön aloittaminen

Tässä artikkelissa kuvaillaan, miten Volvo On Call -järjestelmän käyttö aloitetaan.

Valmistelut

Ennen auton noutamista jälleenmyyjältä omistajan on täytynyt ladata Volvo On Call -sovellus ilmaiseksi laitteeseensa ja kokeilla sen käyttöä esittelytilassa. Esittelytilassa voidaan tutustua useimpiin toimintoihin ja saada tietoa sovelluksen käyttämisestä.

Volvo On Call -järjestelmän aktivointi

Asiakkaan noutaessa auton jälleenmyyjä aktivoi Volvo On Call -järjestelmän ja omistaja saa automaattisesti luodun PIN-koodin Volvo On Call -järjestelmää varten. PIN-koodia käytetään turvallisuussyistä omistajan (tai muun hyväksytyn henkilön, kuten perheenjäsenen) tunnistamiseen ja se toimii auton avaimen tavoin.

Volvo On Call -tilaus

Jotta toiminnot toimivat, autossa tulee olla aktiivinen Volvo On Call -tilaus.

Tilaus aloitetaan auton oston yhteydessä ja tällöin järjestelmä aktivoidaan. Tilaus on ajallisesti rajoitettu, mutta sitä voidaan jatkaa, ja voimassaolo riippuu markkina-alueesta. Ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjään saadaksenne apua.

Huomio

Automaattinen törmäyshälytys, SOS-painike ja tienvarsiapu ON CALL -painikkeen kautta toimivat myös ilman tilausta.

Volvo ID ja Volvo On Call -sovelluksen yhdistäminen autoon

Volvo On Call -palvelun käyttöä varten tarvitaan Volvo ID. Kun Volvo ID -tunnus on luotu, autoon täytyy yhdistää Volvo On Call -sovellus.

Huomio

Jotta Volvo On Call-sovelluksen palveluita voidaan käyttää, autolla on oltava voimassa oleva Volvo On Call-tilaus ja sovelluksen on oltava yhdistetty autoon.

Volvo On Call -järjestelmällä varustetun käytetyn auton ostaminen

Ostettaessa käytetty auto, jossa on Volvo On Call -järjestelmä, on tärkeää poistaa aikaisemman omistajan data ja lisätä omat tiedot, jotta palvelu toimii. Käykää Volvon jälleenmyyjän luona saadaksenne apua.