Energiaa talteen ottava jarrutus*

Auto ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksessa polttoaineenkulutuksen ja päästöjen vähentämiseksi.
P5P6-20w17-Regenerative braking KERS

Kun akun symboli näkyy kuljettajan näytössä, auto tuottaa virtaa akkuun1.

Toiminto on käytettävissä kaikissa ajotiloissa vaihdeasennon D tai M yhteydessä.

Jarruenergian talteenoton aktivointi

Jarrupolkimen painaminen kevyesti tai moottorijarrutus aktivoi jarruenergian talteenoton.

Käsinvaihtoasennon M valinta lisää energian talteenottoa moottorijarrutuksessa.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Symboli näkyy 48 V:n akulla varustetuissa autoissa.