Keskinäytön kuvaus

Keskinäytöstä ohjataan monia auton toimintoja. Tässä esitellään keskinäyttö ja sen mahdollisuudet.

Kotinäkymä

iCup-2037-Overview of the home view
Kotinäkymä on ensimmäinen, joka esitetään, kun näyttö avautuu.

Kotinäkymä koostuu neljästä osanäkymästä, jotka näyttävät viimeksi käytetyt sovellukset. Kotinäkymästä pääsee myös keskinäytön eri näkymiin, kuten ilmastointinäkymään, kameranäkymään, sovellusnäkymään ja ilmoitusnäkymään.

Kameranäkymä

iCup-2037-Camera view center display
Kameranäkymä näyttää pysäköintiapukamerat (PAC1), jotka näyttävät yhdistetyn 360 asteen näkymän ja erillisen näkymän neljälle eri kameralle: taka-, etu-, vasemman tai oikean kameranäkymän.

Sovellusnäkymä

iCup-2037-App pane
Näkymä ladatuille sovelluksille (kolmansien osapuolten sovellukset) tai auton sisäänrakennetuille toiminnoille.

Huomio

Tarvittaessa ilmastointilaitetta voidaan käyttää keskinäytön mediajärjestelmän jäähdyttämiseen. Tällöin kuljettajan näytössä näkyy viesti Infotainment-järjestelmää jäähdytetään.
  1. 1 Park Assist Camera