Bluetooth-yhdistetyn puhelimen kytkeminen irti

Bluetooth-yhteyden kautta yhdistetty puhelin voidaan kytkeä irti, jolloin se ei ole enää yhdistettynä autoon.
  • Kun puhelin on auton toiminta-alueen ulkopuolella, se kytketään automaattisesti pois. Jos poiskytkeminen tapahtuu meneillään olevan puhelun aikana, puhelu jatkuu puhelimessa.
  • Puhelin voidaan kytkeä irti myös poistamalla Bluetooth manuaalisesti käytöstä.

Yhteyden katkaiseminen keskinäytön kautta

Painakaa kohtaa asetukset iCup-2037-Settings symbol näytön alareunassa.
Painakaa painiketta Liitettävyys.
Kohdassa Bluetooth, painakaa riviä, jolla puhelimen nimi on, katkaistaksenne sekä puhelin- että mediatoiminnon.
Puhelin ei ole enää yhdistettynä autoon.

Kyseistä kuvaketta painamalla voidaan myös valita, pidetäänkö puhelin yhdistettynä pelkästään puhelin- tai medialaitteena.