Sähkökäyttöisen etuistuimen tallennetun muistin käyttäminen

Muistitoiminto tallentaa istuinten, ulkotaustapeilien ja Head-up-näytön* asetukset.

Tallennetun asetuksen käyttäminen

Tallennettua asetusta voidaan käyttää, kun etuistuimen ovi on auki tai kiinni.

Etuovi auki

Painakaa toista muistipainikkeista 1 ja 2 lyhyesti. Istuin, ulkotaustapeilit ja head-up -näyttö liikkuvat ja pysähtyvät sitten asentoihin, jotka on tallennettu valitulle muistipainikkeelle.

Etuovi kiinni

Pitäkää muistipainiketta 1 tai 2 painettuna, kunnes istuin, ulkotaustapeilit ja head-up -näyttö pysähtyvät asentoihin, jotka on tallennettu valitulle muistipainikkeelle.

Jos muistipainike vapautetaan, istuimen, ulkotaustapeilien ja head-up -näytön liike keskeytyvät.

Varoitus

• Koska etuistuimia voidaan säätää myös sytytysvirran ollessa katkaistu, lapsia ei saa koskaan jättää autoon ilman aikuisen valvontaa.
  • Istuimen liike voidaan pysäyttää koska tahansa painamalla jotain istuinsäätimen painikkeista.
  • Älkää koskaan säätäkö istuinta ajaessanne.
  • Varmistakaa, että istuinten alla ei ole mitään säätäessänne niitä.