Auton etäkäynnistys Volvo On Call* -sovelluksen avulla

Volvo On Call -sovelluksella voidaan käynnistää auto etäältä auton lämmittämiseksi tai viilentämiseksi miellyttävään lämpötilaan.1

Muistettavaa auton etäkäynnistyksessä

Seuraavien vaatimusten on täytyttävä, ennen kuin toimintoa voidaan käyttää:

• Auto on lukittu.
  • Autossa ei ole auton avaimia.
  • Konepelti on lukittu.
  • Auto on pysäköity ja vaihteisto on asetettu pysäköintitilaan.
  • Moottori ei ole käynnissä.
  • Auto on valvottuna.
  • Autossa tai sen ympärillä ei ole ihmisiä tai eläimiä.
  • Autoa ei ole pysäköity suljettuun tilaan/alueelle, jolla ei ole riittävää ilmanvaihtoa.
  • Ei ole vaaraa, että ihmiset ovat suorassa kosketuksessa autoon (esim. meneillään olevan huollon aikana korjaamolla tai lasten leikkiessä auton lähellä).
  • Lain mukaan on hyväksyttävää käyttää toimintoa asetetun ajankohdan yhteydessä.

Lisäksi järjestelmä tarkastaa ennen auton käynnistämistä seuraavat seikat:

• Moottorin tila on OK (ei kriittisiä vikakoodeja).
  • Polttoainemäärä on riittävä (vähintään 8 litraa (2,11 US-gallonaa)).

Löydätte myös käyttäjäsuosituksia Volvo On Call-sovelluksesta.

Auton etäkäynnistäminen

Aloittakaa varmistamalla, että auto on sijoitettu niin, että sen voi käynnistää paikallisten ympäristömääräysten ja lakien mukaisesti.
Siirtykää Px-2037-VOC app icon Home -välilehdelle ja painakaa Px-2417-VC app remote start icon -kuvaketta.
Asettakaa, kuinka monen minuutin (1-15) päästä suunnittelette lähteä ajamaan. Vahvistakaa, että haluatte käynnistää auton, ja tunnistautukaa käyttämällä puhelimenne lukituksen avausmenettelyä, esim. PIN-koodia, salasanaa, kuviota, TouchID:tä tai FaceID:tä.

Huomio

Turvallisuussyistä autoa ei voida ajaa silloin kun se on etäkäynnistettyVolvo On Call -sovelluksen kautta. Toiminto pysyy aktiivisena, kunnes painatte jarrupoljinta tai käännätte käynnistyskytkintä.

Toiminto voidaan aktivoida Volvo On Call -sovelluksesta kaksi kertaa peräkkäin, sitten auto pitää käynnistää avaimella ennen kuin toiminto voidaan aktivoida taas sovelluksen kautta.

Jos on kylmä, kun auto etäkäynnistetään, myös istuinten lämmitys, peilien lämmitys ja takaikkunan lämmitys aktivoituvat automaattisesti.

Ilmastoinnin etäkäynnistäminen

Ilmastoinnin voi käynnistää myös etänä käynnistämättä autoa.2 Lukekaa ilmastoinnin etäkäynnistyksestä erillisestä osiosta.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Koskee vain automaattivaihteistolla varustettuja autoja ja tiettyjä markkina-alueita.
  3. 2 Koskee Recharge-malleja ja polttoainekäyttöisellä lämmittimellä varustettuja autoja.