Internetyhteys

Kun auto on yhdistetty internetiin, voidaan käyttää esim. verkkoradiota ja musiikkipalveluita sovellusten kautta.

Auto voidaan yhdistää Internetiin Bluetooth-liitetyn puhelimen tai Wi-Fi-verkon kautta. Tietyillä markkina-alueilla auto voidaan yhdistää myös sen sisäänrakennetun modeemin avulla1. Jos auto on yhdistetty useiden eri lähteiden kautta samanaikaisesti, käytetään ensisijaisesti Wi-Fiä, toissijaisesti Bluetoothia ja viimeisenä auton sisäänrakennettua modeemia.

1. 1 Tietyillä markkina-alueilla modeemin kautta yhdistäminen edellyttää ehtojen hyväksymistä.