Ohjelmiston päivittäminen Download Centerin kautta

Tiettyjä ohjelmistoja, esim. sovelluksia ja karttoja, voidaan päivittää Download Centerin kautta, jos auto on yhdistetty internetiin1.

Ilmoitus Uusia ohjelmistopäivityksiä saatavana, katso Latauskeskus näytetään keskinäytön tilakentässä, kun uusi ohjelmistopäivitys on saatavilla.

Päivitysten etsiminen

P5-1617-Icon-App screen-Over the air

Siirry kohtaan Latauskeskus keskinäytön sovellusnäkymässä.

Haku aloitetaan. Jos ylösajon jälkeen on jo tehty haku, järjestelmä on käynnistettävä uudelleen ennen kuin uusi haku voidaan tehdä. Jos asennus on jo käynnissä, hakua ei suoriteta.

Valitkaa ohjelmistoalue nähdäksenne, mitä päivityksiä on saatavilla.

Päivityksen käynnistäminen

Valitkaa jokin asennusvaihtoehdoista Download Centerin saatavilla olevien päivitysten luettelosta.

Valitun ohjelmiston lataus alkaa.

Latausvaiheessa päivityksen voi keskeyttää painamalla valitun ohjelmiston kohdalla olevaa rastia. Kun lataus on valmis ja asennus alkanut, päivityksen keskeyttäminen ei ole enää mahdollista.

Huomio

Lataus voi vaikuttaa muiden yhdistettyjen palvelujen nopeuteen. Lataus on mahdollista keskeyttää ja käynnistää myöhemmin uudelleen tai päivitys voidaan asettaa etusijalle sulkemalla muita yhdistettyjä palveluita, esimerkiksi nettiradio.

Huomio

Jos sytytysvirta katkaistaan ja autosta poistutaan, päivitystä jatketaan seuraavan kerran, kun autoa käytetään.
  1. 1 Internet-yhteyden käyttämiseen liittyy tiedonsiirtoa, josta voi aiheutua kustannuksia.