Tehomittari

Tehomittari osoittaa auton sähkökäytön, kun auto ottaa energiaa talteen akkuun tai kun talteenottoa on rajoitettu.
P6-iCup-22w22-Power meter in driver display
Tehomittari sijaitsee kuljettajan näytön oikealla puolella.
  1. P5-Icon red circle 1Käytettävissä oleva akkuteho on rajoitettu.
  2. P5-Icon red circle 2Auto kuluttaa energiaa.
  3. P5-Icon red circle 3Energian talteenotto kaasupolkimen tai jarrupolkimen avulla.
  4. P5-Icon red circle 4Äkkinäinen (kova) jarrutus ylittää energiaa talteen ottavan jarrutuksen kapasiteetin ja käyttöjarrut kytkeytyvät auton jarruttamiseksi.