Akku- ja lataustoiminnot Volvo Cars -sovelluksessa*

Volvo Cars -sovellus näyttää akun varaustason ja arvion siitä, kuinka pitkälle autolla voi ajaa nykyisellä latauksella. Auton lataus voidaan myös ajoittaa asettamalla alkamis- ja päättymisaika, jotka toistuvat 24 tunnin välein.

Akku- ja lataustoiminnot löytyvät napauttamalla salamakuvaketta Px-2037-VOC app icon Home-välilehdellä.

Push-ilmoitukset

Puhelimeen voidaan lähettää push-ilmoituksia, jos jokin menee pieleen ja lataus keskeytyy. Valitkaa, mitä ilmoituksia haluatte ottaa vastaa, ilmoitusasetuksissa välilehdellä Px-2037-VOC app icon Profile.