Sovellusten poistaminen

Asennetut sovellukset1 voidaan poistaa eri tavoilla.

Sovellusten poistaminen sovellusnäkymän kautta

Avatkaa sovellusnäkymä iCup-2037-App view symbol.
Painakaa poistettavaa sovellusta ja pitäkää sitä painettuna kunnes alareunaan tulee roskakori.
Vetäkää sovellus roskakoriin ja vapauttakaa se.
Vahvistakaa poisto.

Sovellusten poistaminen asetusten kautta

Menkää asetuksiin iCup-2037-Settings symbol keskinäytön alareunassa.
Siirtykää kohtaan Sovellukset.
Valitkaa kaikkien asennettujen sovellusten näyttäminen ja valitkaa sitten se sovellus, joka poistetaan.
Valitkaa sovelluksen asennuksen poisto ja vahvistakaa poisto.

Huomio

Jos poistettava sovellus on ainoa sovellus osanäkymässä, täytyy asennuksen poisto tehdä asetusten kautta.
  1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Auton mukana toimitettavia sovelluksia, nk. perussovelluksia, ei voi poistaa. Esimerkiksi puhelin tai radio* -sovelluksia.