Yhdistäminen internetiin Bluetooth-yhteyden kautta

Muodostakaa internet-yhteys Bluetoothin kautta käyttämällä internetjakoa puhelimesta.
Varmistakaa, että puhelin tukee internet-jakoa ja että toiminto on aktivoitu.
Yhdistäkää puhelin autoon Bluetooth-yhteyden kautta. Menkää asetuksiin iCup-2037-Settings symbol keskinäytön alareunassa ja painakaa sitten Liitettävyys ja valitkaa Bluetooth.
Jos puhelin on ollut yhdistettynä aikaisemmin, painakaa Bluetoothin kautta käytettävän puhelimen internet-yhteyden kuvaketta. Muussa tapauksessa valitkaa ensin Pariliitä uusi laite.
Hyväksykää yhdistäminen näytössä näkyvän ilmoituksen kautta.
Auto yhdistetään internetiin.

Huomio

Puhelimen ja verkko-operaattorin täytyy tukea internet-jakoa (internet-yhteyden jakamista) ja tilaukseen täytyy sisältyä tiedonsiirto.