Käyttäjätietojen nollaaminen

Käyttäjätietojen ja järjestelmäasetusten nollaus tehdään keskinäytössä.
Asetukset, jotka voidaan palauttaa vakioarvoihin:
  • sovelluksen asetukset
  • verkon asetukset (vain järjestelmänvalvoja)
  • tehdasasetusten palautus (vain järjestelmänvalvoja)

Omistajan vaihtuessa tulee käyttäjätiedot ja järjestelmäasetukset palauttaa tehdasasetuksiksi.

Asetusten nollaus keskinäytön kautta

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Siirtykää kohtaan Järjestelmä, Asetusten nollaus nollataksenne halutun asetuksen.

Jotta verkkoasetukset voidaan nollata tai auton tehdasasetukset palauttaa, käyttäjäprofiililla on oltava järjestelmänvalvojan oikeudet, jotka saa napsauttamalla profiilinäkymässä valintaa Ryhdy ylläpitäjäksi.