Oikotiet Volvo Cars -sovellukseen*

Volvo Cars -sovelluksen tarjoamiin toimintoihin voidaan luoda oikopolkuja.

Siri

iOS-yksiköissä Volvo Cars -sovelluksen versio 4.1 ja uudemmat versiot sisältävät Siri-tuen. Sirin avulla voitte ohjata tiettyjä Volvo Cars-sovelluksen toimintoja puheella.

Widgetit

Jos käytätte Volvo Cars -sovellusta Android- tai iOS-laitteessa, voitte lisätä widgetejä (oikoteitä) päästäksenne nopeammin eri toimintoihin kuten esim. ilmastoinnin etäkäynnistykseen ja auton lukitsemiseen/lukituksen avaamiseen.

3D Touch

3D Touch -sovelluksen avulla teillä on käytössä oikoteitä joihinkin Volvo Cars -sovelluksen toimintoihin1.

Painamalla voimakkaasti sovelluskuvaketta puhelimessanne saatte käyttöönne oikotiet muun muassa seuraaviin toimintoihin:

• Vilkutus
  • Ilmastoinnin käynnistäminen
  • Ovien lukitseminen

Osoitteiden jakaminen Volvo Cars -sovellukseen

Tietyt kolmansien osapuolten sovellukset mahdollistavat osoitteiden jakamisen Volvo Cars -sovellukseen2.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Koskee tiettyjä iPhone-malleja. Katsokaa lisätietoja valmistajan kotisivulta.
  3. 2 Vaihtelee puhelimen mallista ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.