Tietojen jaon aktivointi ja deaktivointi

Keskinäytön asetusvalikossa voidaan asettaa joidenkin palvelujen ja sovellusten tietojen jako.
Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Painakaa painiketta JärjestelmäYksityisyys ja tietosuoja.
Aktivoikaa tietojen jakaminen tai poistakaa se käytöstä valitsemalla Tietojen jakaminen.
Kun tietojen jakaminen on aktivoitu, alla olevassa luettelossa olevien yksittäisten palvelujen ja sovellusten asetuksia voidaan muuttaa.

Kun tietojen jakaminen poistetaan käytöstä, yksittäisten palvelujen ja sovellusten aiemmat asetukset ovat käytössä, kun tietojen jakaminen aktivoidaan uudelleen.