Näytöt ja säätimet kuljettajan lähellä oikealta ohjattavassa autossa

Yhteenvedoissa näytetään, minne näytöt ja säätimet on kuljettajan lähietäisyydellä sijoitettu.

Ohjauspyörä ja kojelauta

P6-XC40-1746-Instrument panel and controls overview, right hand drive
  1. P5-Icon red circle 1Positiovalot, huomiovalot, lähivalot, kaukovalot, vilkut, sumuvalonheittimet/kaarrevalot*, sumuvalo takana, välimatkamittarin nollaus
  2. P5-Icon red circle 2Vaihtamisvivut* manuaalista vaihtamista varten automaattivaihteiston yhteydessä
  3. P5-Icon red circle 3Kuljettajan näyttö
  4. P5-Icon red circle 4Pyyhkimet ja huuhtelulaite, sadetunnistin*
  5. P5-Icon red circle 5Näyttövalaistus, takaluukun lukituksen avaaminen/takaluukun avaaminen*/sulkeminen*
  6. P5-Icon red circle 6Ohjauspyörän oikeanpuoleinen painikesarja
  7. P5-Icon red circle 7Äänitorvi
  8. P5-Icon red circle 8Ohjauspyörän säätö
  9. P5-Icon red circle 9Ohjauspyörän vasemmanpuoleinen painikesarja

Kattokonsoli

P5-1507 Instruments and controls 5
  1. P5-Icon red circle 1Etulukuvalot ja matkustamovalaistus
  2. P5-Icon red circle 2Panoraamakatto*
  3. P5-Icon red circle 3 Näyttö kattokonsolissa, ON CALL -painike*
  4. P5-Icon red circle 4Sisätaustapeilin manuaalinen himmennys

Keski- ja tunnelikonsoli

P6-1917-Controls in tunnel and center console, right hand drive
  1. P5-Icon red circle 1Keskinäyttö
  2. P5-Icon red circle 2Käynnistyspainike
  3. P5-Icon red circle 3Varoitusvilkut, huurteenpoisto, media, ajotilapainike*
  4. P5-Icon red circle 4Pistorasia, USB-liitäntä, langaton puhelinlaturi*
  5. P5-Icon red circle 5Vaihteenvalitsin
  6. P5-Icon red circle 6Seisontajarru
  7. P5-Icon red circle 7Automaattinen jarru seistäessä paikallaan

Kuljettajan ovi

P6-XC40-1746-Controls inside left door and seat right hand drive
  1. P5-Icon red circle 1Sähkökäyttöisen etuistuimen asetusmuisti*, ulkotaustapeilit
  2. P5-Icon red circle 2Keskuslukitus, ikkunannostimet, ulkotaustapeilit, sähkötoiminen lapsilukko*
  3. P5-Icon red circle 3Konepellin avaaminen
  4. P5-Icon red circle 4Etuistuimen säätö