Ilmastoinnin etäkäynnistys Volvo Cars -sovelluksella*

Jos auto on varustettu ilmastointipaketilla*, ilmastoinnin voi käynnistää suoraan tai asettaa auton käyttöajan.1 Jälkimmäisessä tapauksessa ilmastointi käynnistyy automaattisesti lämmittämään matkustamon ennen lähtöä.

Ilmastoinnin suorakäynnistys

Siirtykää Px-2037-VOC app icon Home -välilehdelle ja painakaa Px-2417-VC app climate icon.
Painakaa painiketta Käynnistys.
Ilmastointilaite käynnistyy ja käy 30 minuuttia.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa on myös mahdollisuus etäkäynnistää auto, jolloin mukava lämpötila saavutetaan nopeammin. Lukekaa auton etäkäynnistyksestä erillisestä kappaleesta.

Ajastimen asettaminen ilmastointia varten

Ajastin voidaan asettaa siten, että ilmastointilaite käynnistyy automaattisesti ja lämmittää matkustamon ennen liikkeellelähtöä. Voitte käyttää 8:aa eri ajastinta. Voitte valita kellonajan, päivämäärän ja viikonpäivän sekä että toistetaanko asetus viikoittain.

Ajastin asetetaan Px-2417-VC app climate icon välilehdeltä Px-2037-VOC app icon Home.

Muut ilmastointiasetukset

Valitkaa ilmastointitoiminnon asetuksista, tuleeko kuljettajan istuinta, matkustajan istuinta ja ohjauspyörää2 lämmittää.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Koskee tiettyjä markkina-alueita.
  3. 2 Koskee autoja, joissa on ohjauspyörän lämmitys.