Karttojen päivittäminen internetiin yhdistetystä autosta käsin

Kun auton internet-yhteys on käytössä, navigointijärjestelmän* karttoja voidaan päivittää1.
P5-1507-Navigation, Over the Air map update
Etäpäivityksen prosessiperiaate.
P5-1617-Icon-App screen-Over the air
Painakaa sovellusnäkymässä Latauskeskus.
Sovellus käynnistyy ja kohdan Kartat vieressä näkyy numero, joka ilmaisee, että annetulle kotiseudulle on saatavilla päivityksiä. Numero pysyy näkyvissä, kunnes on tehty uusi päivitysten haku tai kunnes päivitykset on asennettu.
Painakaa painiketta Kartat.
Painakaa Asenna ja sitten Vahvista.
Valitun kartan/karttapäivityksen asennus alkaa.

Katsokaa lisätietoja varten tukitiedot osoitteessa volvocars.com tai ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjään.

Automaattinen karttadatan päivitys

Automaattinen kotiseudun päivitys voidaan valita kohdassa Download center.
Painakaa sovellusnäkymässä Latauskeskus.
Painakaa painiketta Kartat.
Automaattinen karttadatan päivitys on valittavissa vain kotiseutua varten. Jos kotiseutua ei ole vielä valittu, laajentakaa aluetta painamalla alaspäin-nuolta.
Yksityiskohtaiset karttatiedot näkyvät.
Painakaa painiketta Aseta kotialueeksi.
Vierittäkää seutuluettelo sen jälkeen ylös alkuun, jossa juuri valitsemanne kotiseutu on.
Laajentakaa kotiseutua painamalla alaspäin-nuolta.
Tehkää merkintä ruutuun Autom. päivitys:.
Kun auto on yhdistetty internetiin ja saatavilla on karttapäivitys, se ladataan nyt automaattisesti autoon.

Kun aloitettu karttojen lataus autoon keskeytetään

Jos karttojen lataus autoon on aloitettu, mutta auto sammutetaan ennen sen valmistumista, lataus keskeytyy ja jatkuu automaattisesti, kun auto käynnistetään uudelleen ja yhdistetään internetiin.

Jos yksi tai useampi päivitys on jätetty tai jäänyt lataamatta, päivitystiedostot voivat olla liian suuria ladattaviksi suoraan autoon. Jos näin on, tiedostot on mahdollista ladata osoitteesta volvocars.com USB-laitteelle, minkä jälkeen kartta voidaan asentaa autoon.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Käytettävissä vain tietyissä maissa.