Hybridikäyttöä koskevat symbolit ja ilmoitukset kuljettajan näytössä

Useita hybridikäyttöä koskevia symboleja ja ilmoituksia voidaan esittää kuljettajan näytössä. Ne voidaan näyttää myös yhdessä yleisten merkki- ja varoitussymbolien kanssa ja ne sammuvat, kun ongelmat on korjattu.
SymboliIlmoitusSisältö
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
Aja korjaamoon 12 V akun latausvika, kiireellinen huoltotarveVika 12 V -akussa. Ottakaa yhteys korjaamoon1 akun tarkastamiseksi mahdollisimman pian.
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
Pysähdy turvallisesti 12 V akussa kriittinen latausvikaVika 12 V -akussa. Pysäyttäkää auto viipymättä ja ottakaa yhteyttä korjaamoon1 akun tarkastuttamiseksi.
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
12 V akun varokevika Huolto tarpeenVika 12 V -akussa. Ottakaa yhteys korjaamoon1 toiminnon tarkastamiseksi mahdollisimman pian.
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
Pysähdy turvallisesti Korkeajänniteakku ylikuumentunutHybridiakun lämpötila näyttää nousevan epätavallisen korkeaksi, pysäyttäkää auto ja sammuttakaa moottori. Odottakaa vähintään 5 minuuttia, ennen kuin jatkatte matkaa. Soittakaa korjaamolle1 tai tarkistakaa ulkoapäin ennen matkan jatkamista, että kaikki vaikuttaa normaalilta.
P5P6-2037-iCup-Reduced speed limit warning symbol
Alentunut suorituskyky Auton maksiminopeutta rajoitettuHybridiakkua ei ole ladattu tarpeeksi korkeampia ajonopeuksia varten. Ladatkaa akku mahdollisimman pian.
iCup-P5-2122-Symbol Hybrid Systems-information
Ajovoimajärjestelmä Huono toiminta hitaalla nopeudella Ajoneuvolla voi ajaaHybridijärjestelmä ei toimi odotetulla tavalla. Ottakaa yhteys korjaamoon1 toiminnon tarkastamiseksi mahdollisimman pian.
iCup-P5-2122-Symbol Hybrid Systems-information
Vika hybridijärjestelmässä. Huoltoa tarvitaan.Hybridijärjestelmä ei toimi. Ottakaa yhteys korjaamoon1 toiminnon tarkastamiseksi mahdollisimman pian.
iCup-P5-2122-Symbol- Charging cable
Irrota latauskaapeli ennen käynnistämistäNäytetään, kun kuljettaja yrittää käynnistää autoa latausjohtimen ollessa kytkettynä autoon. Irrottakaa latausjohdin ja sulkekaa latausluukku.
  1. 1 Suosittelemme valtuutettua Volvon teknistä palvelua.