Käyttäjätietojen nollaaminen

Käyttäjätietojen ja järjestelmäasetusten nollaus tehdään keskinäytössä.
Asetukset, jotka voidaan palauttaa vakioarvoihin:
  • sovelluksen asetukset
  • verkon asetukset (vain järjestelmänvalvoja)
  • tehdasasetukset (vain järjestelmänvalvoja) - profiilit, käyttäjätiedot, yhdistetyt avaimet ja henkilökohtaiset asetukset ym. poistetaan.

Omistajan vaihtuessa tulee käyttäjätiedot ja järjestelmäasetukset palauttaa tehdasasetuksiksi.

Asetusten nollaus keskinäytön kautta

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Siirtykää kohtaan Järjestelmä, Nollaa asetukset nollataksenne halutun asetuksen.

Verkkoasetusten tekeminen tai tehdasasetuksiin palauttaminen edellyttää, että käyttäjäprofiililla on järjestelmänvalvojan oikeudet, jotka saadaan napsauttamalla profiilinäkymässä valintaa Ryhdy ylläpitäjäksi. Tehdasasetusten palauttaminen edellyttää myös, että kaikki auton avaimet ovat autossa.