Puhelimen asetukset

Kun puhelin on kytketty autoon, voidaan valita seuraavat asetukset.
Painakaa Asetukset päänäkymässä.

Painakaa ViestintäPuhelin ja valitkaa asetukset:

• Soittoäänet - valitaan soittosignaali. On mahdollista käyttää soittosignaalia puhelimesta tai autosta. Tietyt puhelimet eivät ole täysin yhteensopivia ja siten ei ole mahdollista käyttää puhelimen soittosignaaleja autossa. Yhteensopivuus, katsokaa support.volvocars.com.
  • Lajittelujärjestys - valitaan yhteystietoluettelon lajittelujärjestys.

Puheluilmoitukset head-up-näytössä*

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Painakaa painiketta My CarNäytötTuulilasinäyttö mittaristonäytön valinnat.
Valitkaa Näytä puhelin.