Laitteen yhdistäminen Bluetooth®-yhteyden kautta

Yhdistäkää Bluetooth®-yksikkö autoon, jotta voitte toistaa sisältöä langattomasti ja luoda autoon internet-yhteyden, jos se on mahdollista.

Useimmissa markkinoilla olevista puhelimista on nykyisin langaton Bluetooth®-tekniikka, mutta kaikki eivät ole täysin yhteensopivia auton kanssa.

Menettelytapa mediayksikön yhdistämisessä on sama kuin puhelimen yhdistämisessä autoon Bluetooth®1-yhteyden kautta.

Huomio

Jotkut puhelimet edellyttävät, että puhelimen Bluetooth-äänenvoimakkuudeksi asetetaan manuaalisesti 100 %, jotta äänenvoimakkuus autossa on riittävän suuri. Tämä asetus täytyy tehdä jokaiselle kytkettävälle puhelimelle. Asetus tehdään kerran puhelinkeskustelua varten ja kerran median suoratoistoa varten. Tämän jälkeen järjestelmä muistaa asetuksen, eikä sitä tarvitse toistaa puhelinta seuraavan kerran liitettäessä.
  1. 1 Huomatkaa, että laitteen täytyy olla yhdistettynä, jotta median toisto Bluetooth-yhteyden kautta toimii.