TuneIn-palvelun käyttäminen

Internetradiopalvelulla TuneIn1 on useita eri toimintoja. Voitte esimerkiksi kuunnella paikallisradiota, lisätä mieluisia radioasemia ja luoda niitä varten oikoteitä. Tämä artikkeli kertoo, kuinka käytätte näitä palveluja ja kuinka pääsette niihin autostanne.

Käynnistää TuneIn

TuneIn-sovelluksen lataaminen sovellusnäkymän kohdasta Latauskeskus.
Avatkaa sovellus TuneIn sovellusnäkymässä.
Auto yhdistää TuneIn-palveluun. Ensimmäisellä yhdistämiskerralla musiikki puskuroidaan, mikä saattaa kestää muutaman sekunnin.

Siirtyminen TuneIn-tilitietoihin

Avatkaa sovellus TuneIn sovellusnäkymässä.
Laajentakaa näkymä ja napsauttakaa Kirjaudu sisään.
Ponnahdusikkuna näytetään ja voitte kirjautua sisään.
Täyttäkää käyttäjänimenne ja tunnussana, painakaa sitten Kirjaudu sisään.
Pääsette nyt tilitietoihinne.

TuneIn-kategoriat

TuneIn-sovelluksella on helppo selata eri kategorioita.

Avatkaa sovellus TuneIn sovellusnäkymässä.
Laajentakaa näkymä ja napsauttakaa Kirjasto.
Näyttöön tulee luettelo asemista ja kategorioista.

TuneIn-suosikit

Jos olette kirjautunut TuneIn-sovellukseen autossa, valitsemanne suosikit synkronoidaan tilinne kanssa. Muutoin valitsemanne suosikit ovat käytettävissä vain autossa.

Laajennetussa näkymässä: Napsauttakaa radioasemaa, jonka haluatte merkitä suosikiksi.
Merkitkää oikealla oleva tähtikuvake.
Asema on nyt lisätty suosikkeihinne.
  1. 1 Saatavuus vaihtelee markkina-alueen mukaan.