Tarkastakaa rengaspaine rengaspainevalvonnan järjestelmällä1

Rengaspainevalvonnan järjestelmällä, Tyre Pressure Monitoring System (TPMS), rengaspaineet voidaan nähdä keskinäytössä.

Tilan tarkastaminen

P5-1507 ICON_APP_SCREEN_CAR_INFO

Avatkaa sovellus Auton tila sovellusnäkymässä ja painakaa Tila mitattujen rengaspainearvojen näyttämiseksi.

Grafiikka näyttää jokaisen renkaan ilmanpaineen.

P5-1507-tyre pressure monitoring status
Tilanäkymä2.

Tilan näyttö

Kun rengaspaine on normaali (eli on matalan rengaspaineen raja-arvon yläpuolella), vain rengaspainearvot näytetään.

• Keltainen merkintä rengaspainearvon alapuolella tarkoittaa matalaa rengaspainetta. Pysäyttäkää ja tarkistakaa/korjatkaa rengaspaine pikimmiten.
  • Punainen merkintä rengaspainearvon alapuolella tarkoittaa erittäin matalaa rengaspainetta. Pysäyttäkää ja korjatkaa rengaspaine välittömästi.
  • Jos rengaspainearvoa ei näy, voi olla tarpeen ajaa jonkin aikaa yli 30 km/h:n (20 mph) nopeudella, jotta arvo tulee näkyviin. Se voi johtua siitä, että järjestelmä ei vielä mitannut arvoja, tai siitä, että kalibrointi on meneillään.
  • Merkkivalosymboli, jonka vilkkuminen vaihtuu noin 1 minuutin jälkeen jatkuvaksi palamiseksi, ja ilmoitus Huolto tarpeen, osoittavat, että järjestelmässä on toimintahäiriö.

Rengaspainevalvonnan asetukset

Rengaspaineen yksikön muuttaminen keskinäytön kautta:

Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa painiketta JärjestelmäYksiköt.
Kohdassa Rengaspaineet, valitkaa haluttu rengaspaineyksikkö: Bar, kPa tai Psi.
  1. 1 Vakio tietyillä markkina-alueilla.
  2. 2 Kuva on kaaviomainen. Ulkoasu voi vaihdella automallista tai päivitetystä ohjelmistosta riippuen.