Aloittaminen suodaan karttanavigoinnilla

Auton sähköjärjestelmä aktivoituu automaattisesti, kun kuljettajan ovi avataan.

Navigointi päällä/pois

Päällä

P5-1546-Navi-JPN- Hitta-Hem-knapp + Touch screen
  1. P5-Icon red circle 1"Koti"-painike
  2. P5-Icon red circle 2"Navigointi"-valikkorivi

Jos navigointijärjestelmä ei näytä karttakuvaa keskinäytössä, painakaa ylintä valikkoriviä Navigointi (2).

Jos keskinäytössä ei haluta näytettävän valikkoriviä Navigointi – painakaa "Koti"-painiketta (1) ja sitten valikkoriviä Navigointi (2).

Sen jälkeen näytetään senhetkisestä alueesta kartta, jossa autoa symboloi sininen kolmio.

Varoitus

Huomioitavaa:

• Keskittäkää kaikki huomionne tiehen ja keskittykää ensisijaisesti ajamiseen.
  • Noudattakaa voimassa olevaa tieliikennelainsäädäntöä ja ajakaa asianmukaisesti harkiten.
  • Vallitsevat tieolosuhteet voivat toisinaan tehdä suosituksista vähemmän luotettavia esimerkiksi sääolosuhteista ja vuodenajasta johtuen.

Pois

Navigointijärjestelmää ei voi sulkea, vaan se toimii aina taustalla - se sulkeutuu vasta, kun kuljettaja poistuu autosta ja lukitsee sen.

Huomio

Navigointijärjestelmää voidaan käyttää myös moottorin ollessa sammutettuna. Akkujännitteen ollessa liian alhainen järjestelmä sulkeutuu.