Kartan asetukset

Tässä valitaan asetukset, jotka vaikuttavat siihen, miten kartta näkyy näyttöruudulla.
1507-P5-Navi Inställn. Karta-1
AsetuksetNavigointiKartta

(Settings > Navigation > Map)

Asetuksia voidaan tehdä seuraavilla alueilla:
  • Sijainnin esitysmuoto (Position format)
  • Karttatyyppi (Map design)
  • POI (POI)
  • Suosikit (Favorites)
  • Nopeusvalvontakamerat1 (Speed cameras)

Sijainnin formaatti

1507-P5-Navi Inställn. Karta-2
Kohdassa Sijainnin esitysmuoto valitaan, nimetäänkö/näytetäänkö nykyinen sijainti kartalla osoitteen vai koordinaattien mukaan:
  • Osoite (Address)
  • Koordinaatit ja korkeus (Coordinates and altitude)

Seuraavassa kuvassa näkyvät molemmat vaihtoehdot:

1507-P5-Nav-Skifte RUBRIK-visn Namn/Koordinat+Alt

Sijainnin formaatti

1507-P5-Navi Inställn. Karta-2
Kohdassa Sijainnin esitysmuoto valitaan, nimetäänkö/näytetäänkö nykyinen sijainti kartalla osoitteen vai koordinaattien mukaan:
  • Osoite
  • Koordinaatit ja korkeus

Seuraavassa kuvassa näkyvät molemmat vaihtoehdot:

1507-P5-Nav-Skifte RUBRIK-visn Namn/Koordinat+Alt

Karttadesign

1507-P5-Navi Inställn. Karta-2
Kohdassa Karttatyyppi valitaan, miten kartan värit tulee näyttää:
  • Päivä (Day) - kirkkaat värit.
  • (Night) - tummat värit pimeänäön säilyttämiseksi.
  • Auto (Automatic) - Järjestelmä vaihtaa automaattisesti asetusten Päivä ja välillä suhteessa matkustamon valoisuuteen.

POI-kohteet

1507-P5-Navi Inställn. Karta-3

Valitkaa kartalla näytettävät POI-kohteet. Jokaisessa kategoriassa on kaksi vaihtoehtoa - joko voidaan valita kaikki yhden kategorian POI-kohteet näytettäväksi, esim. "Kuljetusvälineet".

P5-1507-NAVI- Inställn. POI-1
POI-pääkategoriat.

Tai voidaan avata kategoria, jossa on symboli ">" ja valita sen jälkeen, mitkä alakategoriat halutaan näyttää ja mitkä jätetään näyttämättä.

P5-1507-NAVI- Inställn. POI-2
POI-alakategoriat.
  • Merkitkää ne POI-kategoriat, jotka halutaan näyttää kartalla ja poistukaa valikosta painamalla Edellinen (Back) tai Sulje (Close).

Katsokaa lisätietoja otsikon "Määränpään antaminen POI-kohteen avulla" alta.

Suosikit

1507-P5-Navi Inställn. Karta-3
Valitkaa, esitetäänkö Suosikit kartalla:
  • Kyllä/Ei

Katsokaa lisätietoja osasta "Määränpään antaminen valinnan Viimeisimmät/Suosikit/Kirjasto avulla".

Nopeuskamerat1

1507-P5-Navi Inställn. Karta-3
Valitkaa, esitetäänkö Nopeusvalvontakamerat kartalla:
  • Kyllä/Ei
  1. 1 Toiminto ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla.