Valonheittimien valokuvion sovittaminen

Jos auto on varustettu LED-valonheittimillä ja toimintoa Automaattiset kaukovalot käytetään, pitää valokuvio asettaa uudelleen siirryttäessä oikeanpuoleisesta vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, ja päinvastoin.

Halogeenivalonheittimet

Valokuviota ei tarvitse sovittaa. Valokuvio on muotoiltu siten, ettei vastaantuleva liikenne häikäisty.

LED-valonheittimet*

Valokuvion sovitus tarvitaan, jos toimintoa Automaattiset kaukovalot käytetään. Auton pitää seistä paikallaan ja moottorin olla joutokäynnillä, kun valokuvio vaihdetaan oikean- ja vasemmanpuoleisen liikenteen kesken.

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Painakaa painiketta My CarValotUlkovalot.
Valitkaa Tilapäinen oikeanpuolen liikenne/Tilapäinen vasemmanpuolen liikenne.