Ilmoitusten käsittely kuljettajan näytössä ja keskinäytössä

Ilmoituksia kuljettajan näytössä ja keskinäytössä käsitellään ohjauspyörän oikeanpuoleisella painikesarjalla ja keskinäytön näkymissä.

Kuljettajan näyttö

P5-1507–I+C–Message in driver display and right steering wheel switch
Ilmoitus kuljettajan näytössä ja ohjauspyörän oikeanpuoleinen painikesarja.
  1. P5-Icon red circle 1Vasen/oikea
  2. P5-Icon red circle 2Vahvistakaa

Tietyt ilmoitukset kuljettajan näytössä sisältävät yhden tai useampia painikkeita esim. ilmoituksen kuittaamiseksi tai kyselyn hyväksymiseksi.

Uuden ilmoituksen käsittely

Painikkeilla varustetut ilmoitukset:
Navigoikaa käytettävissä olevien eri painikkeiden välillä painamalla vasenta tai oikeaa (1).
Vahvistakaa valinta painamalla vahvistusta (2).
Ilmoitus häviää kuljettajan näytöstä.
Ilman painikkeita olevat ilmoitukset:
Sulkekaa ilmoitus painamalla vahvistusta (2) tai antamalla ilmoituksen sulkeutua automaattisesti hetken kuluttua.
Ilmoitus häviää kuljettajan näytöstä.

Jos ilmoitus täytyy tallentaa, se asettuu sovellukseen Auton tila, joka avataan keskinäytön sovellusnäkymästä. Tämän yhteydessä esitetään ilmoitus Viesti tallennettu Auton tila -sovellukseen keskinäytössä.

Keskinäyttö

P5-1507–I+C–Message in center display
Ilmoitus keskinäytössä.

Tietyillä ilmoituksilla keskinäytössä on painike (tai useita painikkeita ponnahdusilmoituksissa) esim. ilmoitukseen liitetyn toiminnon aktivointia/deaktivointia varten.

Uuden ilmoituksen käsittely

Painikkeilla varustetut ilmoitukset:
Painakaa painiketta toimenpiteen tekemiseksi tai antakaa ilmoituksen sulkeutua automaattisesti hetken kuluttua.
Ilmoitus häviää tilakentästä.
Ilman painikkeita olevat ilmoitukset:
Sulkekaa ilmoitus painamalla sitä tai antamalla ilmoituksen sulkeutua automaattisesti hetken kuluttua.
Ilmoitus häviää tilakentästä.

Jos ilmoitus pitää tallentaa, se asettuu keskinäytön päänäkymään.