Lataustila

Lataustila näytetään muun muassa auton latausliitännän LED-valolla sekä kuljettajan näytössä.

Ilmoitus latausliitännän LED-valolla

P5-1519-XC90 Hybrid-LED indicators for charging
LED-valon sijainti auton latausliitännässä.

LED-valo näyttää ko. tilan käynnissä olevan lataamisen aikana. Jos LED-valo ei pala, tarkistakaa, että johto on kunnolla paikallaan pistorasiassa ja auton latausliitännässä. Valkoinen, punainen tai keltainen lamppu sytytetään matkustamovalaistuksen syttyessä, ja valot palavat vielä hetken matkustamovalaistuksen sammuttua.

LED-valon väriSisältö
ValkoinenLED-merkkivalo.
KeltainenOdotustila1: latauksen alkamista odotetaan.
Vilkkuva vihreäLataus käynnissä2.
VihreäLataus valmis3.
PunainenOn muodostunut vika.

Lataustila kuljettajan näytössä

Kuljettajan näytössä näytetään lataustila sekä kuvan että tekstin avulla. Tiedot näytetään niin kauan kuin kuljettajan näyttö on toiminnassa.

Huomio

Lataustila näytetään mm. kuljettajan näytössä. Jos sitä ei käytetä hetkeen, se sammuu. Aktivoikaa näyttö uudelleen joko
  • painamalla jarrupoljinta,
  • avaamalla jokin ovista tai
  • kytkemällä auto virta-asentoon I kääntämällä virtalukko asentoon START ja vapauttamalla se.
KuvaIlmoitusSisältö
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - battery charging
Täysin varattu klo: [Aika] näytetään yhdessä animaation kanssa, jossa latausjohtimessa kulkee sininen sykkivä valo.Lataus on meneillään ja summittainen aika, jolloin akun lasketaan olevan ladattu täyteen, näytetään.
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - battery fully charged
Teksti Lataus valmis näytetään. Näytössä on kuva autosta, jonka latausliitännässä palaa vihreä LED-merkkivalo.Akku on ladattu täyteen.
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - Charging warning
Teksti Latausvirhe näytetään. Latausliitännän LED-merkkivalo palaa punaisena.

Vika on tapahtunut, tarkista latausjohtimen liitäntä auton latausliitäntään ja 230 V AC:n pistorasiaan4.

1. 1 Esim. oven avaamisen jälkeen tai jos latausjohtimen liitospäätä ei ole lukittu kiinni.
  2. 2 Mitä hitaammin valo vilkkuu, sitä lähempänä täyttä latausta ollaan.
  3. 3 Sammuu hetken kuluttua.
  4. 4 Pistorasian jännite voi vaihdella eri markkina-alueilla.