Määränpään antaminen valinnan Viimeisimmät/Suosikit/Kirjasto avulla

Määränpää voidaan antaa eri tavoin - valitsemalla luetteloista on yksi näistä tavoista.

Luetteloiden tuominen näkyviin:

P5-1507-Navi-Symbol Set dest.

1. Painakaa Aseta näytössä alimpana – karttakuva vaihtuu osoitehakuun.

2. Valitkaa sitten jokin seuraavista luetteloista näytön yläosasta:
  • Edellinen
  • Suosikit
  • Kirjasto

Kun jokin luettelon vaihtoehdoista on merkitty, se lisätään määränpääksi painikkeella Aloita navigointi tai Lisää reittipisteeksi.

Uusimmat

P5-1507-NAVI-Ange resmål Recent

Tähän luetteloon kerätään tehdyt haut. Vierittäkää ja valitkaa.

Se on myös valikkovalintana kuljettajan näytössä ja se saadaan näkyviin ohjauspyörän oikean painikesarjan avulla, katsokaa otsikko "Karttanavigoinnin näytöt ja käyttösäätimet".

Valinnalla Muokkaa voidaan muokata luetteloa.

Suosikit

P5-1646-NAVI-Ange resmål Favourites

Tähän luetteloon kerätään suosikeiksi merkityt sijainnit valinnasta Kirjasto. Vierittäkää ja valitkaa.

Kohteesta Suosikit poistettu sijainti jää aina kohteeseen Kirjasto, mutta siinä tapauksessa "sammuneella" tähdellä merkittynä. Jos se halutaan palauttaa kohteeseen Suosikit - menkää valintaan Kirjasto ja merkitkää sijainnin tähti uudelleen.

Valinnalla Aseta kotiosoite voidaan ohjelmoida ja ottaa käyttöön usein käytettävä määränpää. Sisällytetty Koti-määränpää on myös valikkovalintana kuljettajan näytössä ja se saadaan näkyviin ohjauspyörän oikean painikesarjan avulla, katsokaa otsikko "Karttanavigoinnin näytöt ja käyttösäätimet".

Valinnalla Muokkaa voidaan muokata luetteloa.

Library

P5-1617-NAVI-Ange resmål Library

Tähän kerätään tallennetut sijainnit ja matkasuunnitelmat. Viimeksi tallennetut päätyvät luetteloon ylimmäksi.

Merkitkää sijainti suosikiksi/poistakaa se suosikeista painamalla sen tähteä. Sijainti, jonka tähti on merkitty/täytetty, näkyy myös otsikon Suosikit alla.

Kohteesta Kirjasto poistettu sijainti poistuu samalla myös kohteesta Suosikit.

Kirjastoa voidaan lajitella eri tavoin:
  • Lisätty - lajittelee aikajärjestyksessä.
  • Nimi - lajittelee aakkosjärjestyksessä.
  • Etäisyys - lajittelee etäisyyden mukaan nykyisestä sijainnista.
  • Vastaanotettu - autoon toiminnolla "Send to Car" lähetetyt sijainnit suodatetaan. Uudet sijainnit, joita ei ole luettu, on merkitty SINISILLÄ tunnisteilla, jotka poistuvat, kun sijainnit luetaan. Katsokaa lisätietoja osasta "Määränpään tallentaminen toiminnolla Send to car".

Toiminnolla Muokkaa voidaan poistaa yksi tai useampi paikka luettelosta.