Rengaspaineiden tilan katsominen keskinäytöstä*

Jos varusteena on rengaspaineiden valvontajärjestelmä1, rengaspaineiden tila voidaan nähdä keskinäytössä.

Tilan tarkastaminen

Avatkaa sovellus Auton tila sovellusnäkymässä.

P5-1507 ICON_APP_SCREEN_CAR_INFO

Näyttäkää renkaiden tila painamalla TPMS.

P5-1717-XC60-TPMS button in centerdisplay

Tilan näyttö

Keskinäytön grafiikka näyttää jokaisen renkaan tilan2.

P5-1717-XC60-TPMS view in centerdisplay
Vihreä rengas:
  • Rengaspaine on varoituksen raja-arvon yläpuolella.
Keltainen rengas:
  • Renkaan paine on liian alhainen. Pysäyttäkää ja tarkistakaa/korjatkaa rengaspaine lisäämällä ilmaa ensi tilassa. Kalibroikaa järjestelmä, kun rengaspaine on säädetty.
Kaikki renkaat keltaisia:
  • Kahden tai useamman renkaan paine on liian alhainen. Pysäyttäkää ja tarkistakaa/korjatkaa rengaspaineet lisäämällä ilmaa ensi tilassa. Kalibroikaa järjestelmä, kun rengaspaineet on säädetty.
Kaikki renkaat harmaita:
  • Kalibrointi meneillään.
  • Tuntematon tila.

Järjestelmän aktivoituminen vaatii muutaman minuutin ajon yli 35 km:n/h (22 mph) ajonopeudella.

Kaikki renkaat harmaita ja näytössä ilmoitus:
  • Rengaspainejärjest. Tilapäisesti ei käytettävissä. Merkkisymboli vilkkuu ja siirtyy palamaan jatkuvasti noin 1 minuutin kuluttua. Järjestelmä ei ole toistaiseksi käytettävissä, aktivoidaan pian.
  • Rengaspainejärjest. Huolto tarpeen. Merkkisymboli vilkkuu ja siirtyy palamaan jatkuvasti noin 1 minuutin kuluttua. Järjestelmä ei toimi oikein, kääntykää korjaamon puoleen3.
  1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Indirect Tyre Pressure Monitoring System (ITPMS)
  3. 2 Kuva on kaaviomainen. Ulkoasu voi vaihdella automallista tai päivitetystä ohjelmistosta riippuen.
  4. 3 Suosittelemme valtuutettua Volvon teknistä palvelua.