Kattavampien liikennetietojen1 aktivointi ja deaktivointi

Kun auto on yhteydessä internetiin, kuljettaja voi saada tarkempia liikennetietoja (RTTI2) navigointijärjestelmässä*.
Näin RTTI aktivoidaan ja deaktivoidaan:
Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Painakaa painiketta NavigointiLiikenne.
Aktivoikaa valitsemalla Reaaliaikaiset liikennetiedot (tavalliset liikennetiedot korvataan RTTI-tiedoilla) ja deaktivoikaa valitsemalla RTTI.
Ponnahdusikkunat otsikoilla Termit & ehdot ja Tietojen jakaminen näytetään, jos RTTI-järjestelmää käytetään ensimmäistä kertaa.

Jos auton internet-yhteys katkeaa RTTI:n ollessa aktivoitu, tavalliset liikennetiedot otetaan automaattisesti käyttöön. Kun internet-yhteys palautuu, RTTI aktivoituu uudelleen.

Vihreän viivan poistaminen käytöstä

Jotta vihreitä viivoja, jotka osoittavat liikenteen virtaavan ongelmitta, ei näytetä:

Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa NavigointiLiikenne ja poistakaa valinta kohdasta Näytä vapaasti etenevä liikenne.
  1. 1 Koskee tiettyjä markkina-alueita.
  2. 2 Real Time Traffic Information
  3. * Valinnais-/lisävaruste.