Lataustila auton kuljettajan näytössä

Kuljettajan näytössä näytetään lataustila sekä kuvan että tekstin avulla. Tiedot näytetään niin kauan kuin kuljettajan näyttö on toiminnassa.
KuvaIlmoitusSisältö
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
Täysin varattu klo: [Aika] näytetään yhdessä animaation kanssa, jossa latausjohtimessa kulkee sininen sykkivä valo.Lataus on meneillään ja summittainen aika, jolloin akun lasketaan olevan ladattu täyteen, näytetään.
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
Teksti Lataus valmis näytetään. Näytössä on kuva autosta, jonka latausliitännässä palaa vihreä LED-merkkivalo.Akku on ladattu täyteen.
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
Teksti Latausvirhe näytetään. Latausliitännän LED-merkkivalo palaa punaisena.

Vika on tapahtunut, tarkistakaa latausjohtimen liitäntä auton latausliitäntään ja 230 V:n pistorasiaan1 (vaihtovirta).

Huomio

Jos kuljettajan näyttöä ei käytetä hetkeen, se sammuu. Aktivoikaa näyttö uudelleen joko
  • painamalla jarrupoljinta,
  • avaamalla jokin ovista tai
  • kytkemällä auto virta-asentoon I kääntämällä START-kytkintä myötäpäivään ja vapauttamalla se.
  1. 1 Pistorasian jännite voi vaihdella markkina-alueiden välillä.