Asetustyypit keskinäytössä

Erityyppisiä asetuksia muutetaan eri tavoin. Katsokaa taulukosta eri asetustyyppien kuvaukset.

Asetustyypit

AsetustyyppiSelostus
LiipaisutoimintoKäynnistää sovelluksen tai erillisen näkymän tarkennettuine asetuksineen painamalla tekstiä, esim. laitteen yhdistämiseksi Bluetooth®-toiminnolla.
RadiopainikeValitkaa asetus useista mahdollisista painamalla haluamaanne radiopainiketta, esim. valitaksenne järjestelmän kielen.
MonivalintapainikeValitkaa taso jollekin painamalla haluamaanne painikkeen osaa, esim. valitaksenne City Safety -toiminnon herkkyystason.
RuksausruutuValitkaa toiminnon aktivointi/deaktivointi painamalla ruutua sen ruksaamiseksi tai ruksin poistamiseksi, esim. valitaksenne istuinten sähkölämmityksen automaattisen käynnistyksen.
LiukusäädinValitkaa taso jotain varten jakson sisällä painamalla ja vetämällä säädintä, esim. äänitason valitsemiseksi.
Informaation näyttäminenEi varsinainen asetus, näyttää tietoja jostain, esim. auton tunnistenumeron.