Auton yhdistäminen internetiin mobiililaitetta käyttäen (Wi-Fi)

Muodostamalla internet-yhteyden Wi-Fi:n kautta puhelimen internet-jakoa käyttäen saatte käyttöönne useita autoon yhdistettyjä palveluja.

Puhelimen ja verkko-operaattorin on tuettava internetjakoa (internetyhteyden jakoa) ja liittymässä on oltava dataliikennepalvelu.

P5–1507–WiFi logo small
Aktivoikaa internetjako (kannettava-/henkilökohtainen hotspot) puhelimessa.
Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Siirtykää eteenpäin kohtaan ViestintäWi-Fi.
Aktivoikaa/deaktivoikaa tekemällä merkintä ruutuun Wi-Fi tai poistamalla se.
Painakaa yhdistettävän verkon verkkonimeä.
Anna verkon tunnussana.
Jos toista kytkemislähdettä on käytetty aikaisemmin - vahvistakaa kytkemisen vaihtamisvalinta.
Auto kytkeytyy verkkoon.

Huomatkaa, että jotkut puhelimet katkaisevat internet-jaon, kun yhteys autoon katkeaa, esim. kun autosta poistutaan sekä seuraavaan käyttökertaan asti. Siksi puhelimen internet-jako on aktivoitava uudelleen seuraavalla käyttökerralla.

Kun puhelin liitetään autoon, se tallennetaan myöhempää käyttöä varten. Kun tallennettujen puhelimien enimmäismäärä (50 kpl) saavutetaan, ensimmäiseksi yhdistetty poistetaan. Tallennettujen verkkojen luettelon näyttämiseksi tai tallennettujen verkkojen poistamiseksi manuaalisesti siirtykää kohtaan AsetuksetViestintäWi-FiTallennetut verkot.

Wi-Fi-yhteyden tekniset ja turvallisuutta koskevat vaatimukset kuvataan erillisessä kappaleessa.