Volvo Cars -sovelluksen yhteyden poistaminen

Ennen kuin poistat Volvo Cars -sovelluksen, varmista, että olet poistanut yhteyden autosta asianmukaisesti. Jos poistat vain sovelluksen puhelimesta, yhteyden muodostaminen autoon voi aiheuttaa hankaluuksia tulevaisuudessa. Se, miten sovelluksen yhteys poistetaan, vaihtelee automallin ja vuosimallin mukaan, joten lue omaa autoasi koskeva kohta.

Autot, joissa on Google sisäänrakennettuna

Omistajuuden päättäminen Volvo Cars -sovelluksen kautta

Kun auton omistajuus päättyy, kaikki yhteydet autoon ja kaikki autossa olevat profiilit poistetaan.

Noudata näitä ohjeita varmistaaksesi, että autosi palautetaan kokonaan tehdasasetuksiin:
Kirjaudu Volvo Cars -sovellukseen.
Siirry kohtaan Px-2037-VOC app icon Profile > Yhdistetyt autot.
Valitse kyseinen auto.
Paina En enää omista tätä Volvoa ja noudata sovelluksen ohjeita.
Kaikki yhdistetyt laitteet poistetaan ja auto palautetaan tehdasasetuksiin.

Huomio

Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki autoon yhdistetyt puhelimet, palauttaa auton tehdasasetukset ja poistaa kaikki autoon tallennetut tiedot ja asetukset.

Puhelimen kytkeminen irti autosta

Kytkemällä puhelimen irti poistat yhteyden auton ja puhelimen väliltä. Voit poistaa puhelimen yhteyden joko Volvo Cars -sovelluksesta tai auton keskinäytöstä. Käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan oikeudet, voivat tarkastella kaikkia autoon yhdistettyjä puhelimia ja poistaa niiden yhteyden. Muut käyttäjät voivat nähdä vain oman puhelimensa ja poistaa sen yhteyden.

Volvo Cars -sovelluksesta:
Kirjaudu Volvo Cars -sovellukseen.
Siirry kohtaan Yhdistetyt autot välilehdellä Px-2037-VOC app icon Profile.
Valitse kyseinen auto.
Paina Katkaise yhteys sen puhelimen vieressä, jonka yhteyden haluat poistaa, ja noudata sovelluksen ohjeita.
Jos autoon on päivitetty ohjelmistoversio 2.5 tai uudempi, voit poistaa puhelimen yhteyden keskinäytössä:
Siirry kohtaan iCup-2037-Settings symbol > Profiilit > Volvo Cars -sovelluksen laitteet.
Valitse puhelin, jonka yhteyden haluat poistaa, ja paina Pura tämän puhelimen pariliitos.
Valittu puhelin kytketään irti autosta, mutta muut puhelimet pysyvät yhteydessä.

Tehdasasetusten palauttaminen

Jos sinulla on käytetty auto ja edellinen käyttäjä ei ole poistanut profiilejaan ja laitteet ovat edelleen pariliitettyjä, suositellaan tehdasasetusten palautusta.

Lue Volvo Cars -sovelluksen uudelleenasennuksesta ja yhdistämisestä erillisestä artikkelista.

Soveltuvat mallit

C40, mallivuosi 2022 ja uudemmat

S60, S60 Recharge, mallivuosi 2023 ja uudemmat

S90, S90 Recharge, mallivuosi 2022 ja uudemmat

V60, V60 Recharge, V60 Cross Country mallivuosi 2023 ja uudemmat

V90, V90 Recharge, V90 Cross Country mallivuosi 2022 ja uudemmat

XC40 Recharge Pure Electric, mallivuosi 2021 ja uudemmat

XC40 Mild Hybrid, mallivuosi 2023 ja uudemmat

XC60, XC60 Recharge, mallivuosi 2022 ja uudemmat

XC90, XC90 Recharge, mallivuosi 2023 ja uudemmat

Autot, joissa on aiempi infotainment-järjestelmä (Sensus)

Jotta voit poistaa Volvo Cars-sovelluksen yhteyden autoon, sinun on oltava kirjautuneena sovellukseen. Jos sinulla ei ole pääsyä sovellukseen, ota yhteyttä Volvon asiakaspalveluun ja kerro, että myyt autosi.

Voit lopettaa omistajuuden sovelluksesta. Siirry kohtaan Px-2037-VOC app icon Profile > Yhdistetyt autot, valitse kyseinen auto ja lopeta omistajuus noudattamalla annettuja ohjeita.

Kun omistajuus lopetetaan, käyttöhistoria, ajopäiväkirja ja muut käyttäjätilit poistetaan. Ottakaa yhteyttä Volvo-jälleenmyyjäänne, jos haluatte poistaa yhteystietonne heidän järjestelmästään.

Jos sinulla on siihen mahdollisuus, ilmoita ostajalle, että hänen on otettava yhteyttä Volvon asiakaspalveluun palvelun aktivoimiseksi uudelleen, ja anna hänen yhteystietonsa. Volvo Cars -sovelluksen tilaus (aiemmin nimeltään Volvo On Call -tilaus) on aktiivinen, kunnes se päättyy.

Soveltuvat mallit

S60, S60 Twin Engine/Recharge, mallivuodet 2020-2022

S90 mallivuodet 2017-2021

S90 Twin Engine/Recharge, mallivuodet 2018-2021

V60, V60 Cross Country V60Twin Engine/Recharge, mallivuodet 2019-2022

V90 Twin Engine/Recharge, mallivuodet 2018-2021

V90, V90 Cross Country, mallivuodet 2017-2021

XC40, mallivuodet 2018-2024

XC40 Twin Engine/Recharge (plug-in hybrid) mallivuodet 2019-2024

XC60, XC60 Twin Engine/Recharge, mallivuodet 2018-2021

XC90, XC90 Twin Engine/Recharge, mallivuodet 2016-2022