Yhdistetyt palvelut

Tietojen jaon aktivointi ja deaktivointi

Päivitetty 7/9/2020

Tietojen jaon aktivointi ja deaktivointi

Keskinäytön asetusvalikossa voidaan asettaa joidenkin palvelujen ja sovellusten tietojen jako.

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.

Painakaa painiketta JärjestelmäYksityisyys ja tietosuoja.

Valitkaa tietojen yhteiskäyttö yksittäisiä palveluja ja kaikkia sovelluksia varten tai poistakaa se käytöstä.

Huomio

Käytyänne Volvon teknisessä palvelussa teidän on ehkä aktivoitava tietojen yhteiskäyttö uudelleen, jotta yhdistetyt palvelut ja sovellukset toimivat taas.


Oliko tästä apua?