Android Auto*

Android Auto1 biedt u de mogelijkheid om tijdens het rijden muziek te beluisteren, te bellen, route-instructies te ontvangen en voor de auto aangepaste apps op een Android-apparaat te gebruiken. Android Auto werkt alleen met bepaalde Android-apparaten.
P5-1717-Android Auto

Informatie over de ondersteunde apps en de compatibele Android-apparaten vindt u op de homepage: www.android.com/auto/. Zie Google Play voor apps van derden. Let erop dat Volvo niet verantwoordelijk is voor de inhoud van Android Auto.

Android Auto is te starten vanuit het appscherm. Wanneer u Android Auto eenmaal hebt geactiveerd, zal de app een volgende keer dat u hetzelfde apparaat aansluit opnieuw worden gestart. Deze automatische activering is uit te schakelen onder de instellingen.

N.b.

Wanneer er een apparaat gekoppeld is aan Android Auto kunt u via Bluetooth muziek streamen naar een andere mediaspeler. Bluetooth is actief bij gebruik van Android Auto.

Bij gebruik van de kaartnavigatie via Android Auto verschijnt de routebegeleiding niet op het bestuurdersdisplay of head-updisplay maar alleen op het middendisplay.

Android Auto is aan te sturen via het middendisplay, en wel met de rechter toetsenset van het stuur of via stembediening. Door lang op de stuurknop P5–1507–Voice control button te drukken start Google Assistent en door een korte druk wordt deze gedeactiveerd.

Door Android Auto te gebruiken, stemt u in met het volgende: Android Auto is een onder de voorwaarden van Google Inc. geleverde dienst. Volvo Cars is niet verantwoordelijk voor Android Auto of de functies of applicaties ervan. Wanneer u Android Auto gebruikt, zet uw auto bepaalde informatie (waaronder zijn locatie) over naar uw verbonden Android telefoon. U bent zelf volledig verantwoordelijk voor uw eigen gebruik van Android Auto en dat door anderen.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De beschikbaarheid kan per markt verschillen.