Apparaten die compatibel zijn met de Volvo Cars-app*

Hier vindt u de mobiele apparaten die compatibel zijn met de Volvo Cars-app.

De Volvo Cars-app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple Watch en voor Android-telefoons. Download de app gratis via Apple App Store of Google Play.

Voor optimale werking van de Volvo Cars-app is het belangrijk om te controleren of u de app op uw apparaat hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie. Meer informatie over technische eisen voor de versie alsmede het besturingssysteem en de compatibiliteit voor unitmodellen is beschikbaar als u apps downloadt.

N.b.

Volvo behoudt zich het recht voor om zonder kennisgeving vooraf oudere appversies niet langer bij te werken en deze te verwijderen uit appwinkels.

Internetverbinding

De app communiceert met de auto via internet, zodat uw mobiele apparaat een internetverbinding1 moet hebben om uw commando's te kunnen uitvoeren.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Bij gebruik van internet vindt gegevensuitwisseling (dataverkeer) plaats, waarvoor mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht.