Volvo On Call*-abonnement

Volvo On Call is een dienst op abonnementsbasis. Het abonnement omvat diensten voor noodhulp en beveiliging en appdiensten.

Status voor Volvo On Call-abonnement

De status voor uw Volvo On Call-abonnement wordt getoond in de Volvo Cars-app onder Voertuiginformatie op het tabblad Px-2037-VOC app icon Car. Ook hier kan het abonnement worden verlengd.

Als u niet over de Volvo Cars-app beschikt, kunt u ook bij uw dealer informeren naar de datum dat het abonnement verloopt. U moet dan het unieke voertuigidentificatienummer1 van de auto verstrekken.

Melding dat het Volvo On Call-abonnement binnenkort verloopt

45 dagen voor het verstrijken van het Volvo On Call-abonnement verschijnt de melding Volvo On Call-abonn. verloopt binnenkort op het display van de auto. Gebruikers van de Android- of iOS-versie van de Volvo Cars-app krijgen ook berichten in de app.

Volvo On Call-abonnement stopgezet

Wanneer het abonnement is verlopen, krijgt u de melding On Call gedeactiveerd op het display van de auto te zien. De melding verdwijnt, wanneer u het abonnement heractiveert.

U kunt geen gebruikmaken van de Volvo On Call-diensten en de Volvo On Call-app, wanneer het abonnement is verlopen. De alarmdiensten via de SOS-knop en de automatische ongevalsmelding blijven echter werken. Als u Volvo On Call opnieuw wilt gebruiken, moet het abonnement worden verlengd.

Kosten voor Volvo Assistance

Volvo Assistance is de eerste X2 jaar na aankoop van een nieuwe Volvo inbegrepen en dus gratis. Na deze eerste periode wordt wegenhulp op de meeste markten gratis aangeboden, op voorwaarde dat de auto regelmatig onderhouden wordt in een erkende Volvo-werkplaats. Een erkende Volvo-dealer kan u informeren over de status van uw wegenhulpovereenkomst.

Volvo On Call kan u verder helpen ook als uw Volvo Assistance-contract verlopen is. In dat geval wordt u verzocht te betalen voor de u verleende service.

N.b.

Er kunnen bergingskosten in rekening worden gebracht als u geen geldig Volvo Assistance-contract hebt.
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Vehicle Identification Number(VIN)
  3. 2 Verschilt per markt.