Voorreiniging in- en uitschakelen*

Met de voorreiniging kunt u voordat u wegrijdt de luchtkwaliteit in de passagiersruimte verbeteren. De functie is vanaf het middendisplay of een mobiele telefoon direct in te schakelen.

In- en uitschakelen vanuit de auto

P5-1507-Icon-settings-climate
Open het klimaatscherm op het middendisplay door op het symbool in het midden van het klimaatveld te tikken.
Kies het tabblad Parkeerklimaat.
Tik op Start voorreiniging.
De voorreiniging wordt ingeschakeld/uitgeschakeld en de knop gaat branden/dooft.

Via de app starten*

Via een apparaat met de Volvo On Call*-app is het mogelijk de voorreiniging in te schakelen én informatie te krijgen over de gekozen instellingen.

N.b.

Na afloop van de preconditioning vindt altijd automatisch voorreiniging plaats.