Bluetooth Media Player

Als een telefoon of een ander apparaat via Bluetooth met de auto wordt verbonden, kunnen media vanaf de apparaten worden afgespeeld via Bluetooth Media Player.
iCup-2037-BT Media player

Start de app Bluetooth Media Player van het homescherm of het appscherm iCup-2037-App view symbol. Bij gebruik van de app kan deze ook via snelkoppelingen op het homescherm worden bediend.

N.b.

Voor het streamen van media van een telefoon via Bluetooth moet eerst Bluetooth Media Player worden gestart.

Apps van derden voor het afspelen van media kunnen ook naar de auto worden gedownload.

Bluetooth Media Player starten via stembediening

Met behulp van stembediening kan ook de mediaspeler worden bediend.