Instellingstypes op middendisplay

De manier van wijzigen hangt van het type instelling af. Zie de tabel voor een beschrijving van de verschillende instellingstypes.

Instellingstypes

InstellingstypeBeschrijving
TriggerfunctieStart een app of een afzonderlijk scherm voor geavanceerdere instellingen door op de tekst te drukken, bijvoorbeeld om een eenheid met Bluetooth® aan te sluiten.
KeuzerondjeKies uit meerdere opties een instelling door op het gewenste keuzerondje te drukken, bijvoorbeeld om een systeemtaal te kiezen.
MeerkeuzeknopKies een niveau voor iets door op het gewenste deel van de knop te drukken, bijvoorbeeld om het gevoeligheidsniveau voor City Safety te kiezen.
SelectievakjesKies ervoor een functie te activeren/deactiveren door op het vakje te drukken om dit aan te kruisen of leeg te maken, bijvoorbeeld om automatische start van elektrische stoelverwarming te kiezen.
SchuifknoppenKies een niveau voor een bepaalde instelling binnen een interval door op de knop te tikken en deze te verschuiven, bijv. om het geluidsniveau te kiezen.
Weergave van informatieGeen eigenlijke instelling, geeft ergens informatie over, bijvoorbeeld het identificatienummer van de auto.