Instellingen voor Bluetooth-apparaten

Er zijn instellingen te verrichten voor apparaten die via Bluetooth zijn aangesloten.
Tik op Instellingen in het hoofdscherm.
Tik op CommunicatieBluetooth-apparaten en kies instellingen.
  • Apparaat toevoegen – nieuwe eenheid koppelen.
  • Eerder gekoppelde apparaten – lijst met geregistreerde/gekoppelde eenheden weergeven.
  • App. verwijderen – eerder gekoppelde eenheid verwijderen.
  • Toegestane diensten voor dit apparaat – instellen waarvoor u het apparaat wilt gebruiken: bellen, berichten sturen/lezen, media streamen of als middel voor internetverbinding.
  • Internetverbinding – internetverbinding voor de auto maken via de Bluetooth-aansluiting van het apparaat