Bestemming aangeven via Send to Car

U kunt op verschillende manieren een bestemming aangeven in het navigatiesysteem*. Het gebruik van Send to Car is daar één van.

Positie naar de auto sturen

Send to Car is een functie waarmee het mogelijk is om via een computer een bestemming/locatie toe te voegen aan het navigatiesysteem van de auto.

Send to Car is ook te gebruiken vanaf de app Volvo On Call*. Volvo On Call is ook te gebruiken, als de Volvo On Call-helpdesk een bestemming/positie naar de auto moet sturen.

Let erop dat de procedure slechts een voorbeeld is van een van de vele leveranciers van kaartservices.
Ga naar wego.here.com op de computer.
Er wordt dan een kaartdienst geopend.
Zoek de gewenste positie op.
Klik met de rechter muisknop de positie aan en klik vervolgens op het adres.
Er wordt een nevenmenu/informatiekaart geopend.
Klik op Delen in het nevenmenu.
Klik op Send to Car in het nevenmenu.
Kies uw auto en voer het VIN van de auto in of geef het e-mailadres aan dat aan uw Volvo ID gekoppeld is. Klik vervolgens of Sturen.
Klik op Klaar.
De positie wordt vervolgens naar de auto gestuurd.

Voor meer informatie over andere leveranciers en de functie Send to Car kunt u terecht op de supportsite van Volvo Cars (support.volvocars.com).

Positie ontvangen en gebruiken in de auto

Om gegevens te kunnen ontvangen moet de auto een internetverbinding hebben. Als de positie via Volvo On Call naar de auto wordt gestuurd, worden de gegevens ontvangen via de geïntegreerde automodem zodat er geen aparte internetverbinding nodig is.
Na ontvangst van een positie verschijnt er een bericht op het middendisplay. Druk op het bericht/symbool.
Er wordt een informatiekaart geopend.
Kies het gewenste gebruik van de positie.

Opgeslagen positie gebruiken

Ontvangen posities worden voor later gebruik opgeslagen in de bibliotheek van het navigatiesysteem.