Privacy locking activeren en deactiveren

Privacy locking is te activeren met de functieknop op het middendisplay en de gekozen pincode.

Let op

Om de functie Privacy locking te kunnen activeren, moet de auto minimaal in contactslotstand I staan.

Hoofdcode invoeren bij het eerste gebruik

Bij het eerste gebruik van de Privacy locking moet u een hoofdcode kiezen. De code is vervolgens te gebruiken om de Privacy locking te deactiveren, als u de ingestelde pincode niet meer weet. De hoofdcode is te beschouwen als een pukcode voor alle pincodes die zijn ingesteld voor de Privacy locking.

Bewaar de hoofdcode goed.

Om een hoofdcode in te stellen:

Tik op de knop Privacy locking in het functiescherm.

P5-1646-x90-function button private locking
Er verschijnt een pop-upvenster.
Geef de gewenste hoofdcode aan.
De hoofdcode is opgeslagen. De functie Privacy locking is daarmee klaar voor activering.

Na het resetten van het systeem moet u de bovenstaande procedure herhalen.

Privacy locking activeren

Tik op de knop Privacy locking in het functiescherm.

P5-1646-x90-function button private locking
Er verschijnt een pop-upvenster.

Voer de code in die na vergrendeling moet worden gebruikt om het dashboardkastje en de achterklep te ontgrendelen en druk op Bevestig.

Het dashboardkastje en de achterklep worden vergrendeld. De vergrendeling wordt bevestigd met een groene indicatie bij de knop in het functiescherm.

Privacy locking deactiveren

Tik op de knop Privacy locking in het functiescherm.

P5-1646-x90-function button private locking
Er verschijnt een pop-upvenster.
Geef de ingestelde ontgrendelingscode aan en druk op Bevestig.

Het dashboardkastje en de achterklep worden ontgrendeld. De ontgrendeling wordt bevestigd doordat de groene indicatie bij de knop in het functiescherm dooft.

Let op

Als u de pincode kwijt bent of tijdelijk niet meer weet of als u meer dan driemaal achtereen de verkeerde pincode hebt ingevoerd, kunt u de beveiligingscode gebruiken voor deactivering van de Privacy locking.

Let op

Als Privacy locking is geactiveerd en de auto wordt ontgrendeld via Volvo On Call* of de Volvo On Call*-app, wordt de Privacy locking automatisch gedeactiveerd.